Onze kern

stoer

Stoer

Robuuste serveerplanken, grote hangende dry aged lendes, een braziliaanse grill, een whisky lounge met de lekkerste single malts. Dat we graag stoer willen zijn, steken we niet onder stoelen of banken.

onderscheid

Onderscheidend

‘Simply the best’; we willen niet gemiddeld zijn, maar de beste in wat we doen en ons duidelijk onderscheiden van andere horecagelegenheden in Barneveld. You can’t beat our meat.

social

Sociaal

Wij hechten veel waarde vrienden en gezelligheid. Genieten van het beste vlees en bier doe je samen. Neem samen met je vrienden of familie plaats aan een van onze taptafels of deel een heerlijke steak in ons sfeervol restaurant gedeelte.

puur

Puur

‘Back to the roots’. BAS stapt uit de trend van het luxe eten en wil terug naar de basis. We serveren al onze producten in hun eenvoud. Diervriendelijk, biologisch, geen moeilijke bereidingen. Zo komen de pure smaken het beste tot hun recht.

Terug naar de basis

BAS stapt uit de trend van het luxe eten. We gaan terug naar de basis. Comfort food van hoge kwaliteit met pure smaken. We zijn constant op zoek naar het beste kippenvlees, het beste rundvlees en beste varkensvlees.

Eten en drinken brengt mensen samen en biedt de mogelijkheid om aan relaties met vrienden, familie, kennissen of partners te werken. Hier dragen wij graag ons ‘steentje’ aan bij.

Kernactiviteiten

Restaurant

Het restaurant gedeelte van BAS Barneveld biedt een unieke beleving. Een open keuken met een braziliaanse grill, een butcher corner en een tweetal green eggs. Het restaurant biedt plaats aan zo’n 30/40 gasten. Hier wordt de lekkerste steak van Barneveld geserveerd.
Onze serre biedt biedt zo’n 110 zitplaatsen, inclusief haarden, verwarde banken en rookruimte. De serre is zowel verwarmd als gekoeld, waardoor er tijdens alle seizoenen gebruik gemaakt van kan worden. Ook tijdens het roken hoeft u dus nooit in de kou te zitten. De serre heeft een gedeelte waar gerechten uit het restaurant worden geserveerd en een deel waar finger food wordt geserveerd.
Geniet van het beste bier. We hebben meerdere speciaalbieren op de tap en nog veel meer op fles. Bij iedere hap hebben we wel passend bier. Neem met je vrienden plaats aan een van onze taptafels of bewonder de tap van dichtbij door aan de bar plaats te nemen. In de whisky lounge kun je lekker onderuit zitten in een van de lounge banken, terwijl je geniet van de lekkerste single malts.
BAS Barneveld is dé plek voor feesten en partijen. Een gezellige avond begint met het lekkerste bier en de beste bbq gerechten. Organiseer een verjaardagsborrel in het biercafé of een whisky proeverij in de whisky lounge. Samen met uw gasten de voetjes van de vloer? Dat is geen probleem met onze flexibele DJ boot en het beste geluid met het Void Acoustics® geluidssysteem.
Nodig BAS bij u thuis of bij uw bedrijf uit! Het zal uw gasten niet teleustellen. Van een buffet voor een verjaardagsfeest tot een BBQ voor 200 personen bij uw bedrijf. Er is heel veel mogelijk. Voor kleinere buffetten bieden wij o.a. de rocket stove experience. Wij verzorgen ook catering met onze Bad Ass Smoker. Dit een een rookoven van 7 meter lang. Kies bijvoorbeeld voor het BBQ Madness arrangement.
Een avond overwerken? Of heeft u gewoon even geen zin om te koken? Dan kunt u bij ons ook eten afhalen of uw eten laten bezorgen. Kies voor onze heerlijke smokey ribs of wagyu hamburgers.
Profiteer van vele voordelen als Gold Member. U kunt als bedrijf en als particulier Gold Member zijn. Op vertoon van uw persoonlijke Gold Card profiteert u van onder meer korting bij elk bezoek; Voorrang bij het reserveren; U spaart punten die u kunt besteden in de vorm van korting op – of aankoop van – onze producten en services; Ook kunt u tegoed op uw Gold Card zetten en daarmee betalen. Deze voordelen van het Gold Membership gelden bij de volgende locaties: Alberto's Italian in Nijkerk, Babbel Beach in Hulshorst en vanzelfsprekend bij BAS in Barneveld.

Enthousiast? Reserveer nu!

RESERVEREN