De Bad Ass Smoker op locatie!

Catering van Beers & Steaks

Genieten van het lekkere eten van BAS op locatie? We kunnen op locatie barbecueën, grillen, roken en koken. Bekijk hieronder het filmpje om een indruk te krijgen van de catering mogelijkheden van BAS. Ben je overtuigd? Een offerte aanvragen doe je geheel vrijblijvend en gemakkelijk via onze website.

Mogelijkheden

De catering mogelijkheden bij Beers & Steaks zijn oneindig! Kies hieronder één van de mogelijkheden voor meer informatie.

Tarieven

Als de lente begint en de temperaturen worden steeds aangenamer wil iedereen natuurlijk barbecuen. Vaak wordt er een barbecue georganiseerd voor een speciale gelegenheid en dan is de Bad Ass Smoker uitermate geschikt om te huren.

Bekijk tarieven

Offerte aanvragen

BAS stapt uit de trend van het luxe eten. We gaan terug naar de basis. Comfort food van hoge kwaliteit met pure smaken. We zijn constant op zoek naar het beste kippenvlees, het beste rundvlees en beste varkensvlees.

Eten en drinken brengt mensen samen en biedt de mogelijkheid om aan relaties met vrienden, familie, kennissen of partners te werken. Hier dragen wij graag ons ‘steentje’ aan bij.

Vraag een offerte aan

Klantervaringen

Onze klanten zijn erg positief! Lees wat zij te zeggen hebben

Voor een kleine buurt barbeque besloten we Bad Ass Smoker in te huren om van onze barbeque een succes te maken. Het eten was heerlijk en zowel het vlees als vis was naar perfectie bereid!

Berrie van Ginkel

De uitstekende keuze voor ons bedrijfsfeest! We hebben heerlijk gegeten met zijn allen.

Voor mijn verjaardag kreeg ik een verrassingsfeest cadeau van mijn vrouw, Bad Ass Smoker zorgden ervoor dat het eten een succes was!

Evelien de Groot

Voor mijn verjaardag kreeg ik een verrassingsfeest cadeau van mijn vrouw, Bad Ass Smoker zorgden ervoor dat het eten een succes was!

John Doe